Bitcoin fortsætter med at kløve sig mod $ 40.000

  • BTC nåede et nyt rekordhøjt niveau den 7. januar
  • Der er support på $ 34.500.
  • BTC er sandsynligvis i den sidste delbølge af den opadgående tendens.

Bitcoin (BTC) fortsatte sin opstigning den 6. og 7. januar og nåede endnu en helt højeste tid på 37.800 $.

På trods af manglende svaghed fra tekniske indikatorer antyder bølgetallet, at Bitcoin nærmer sig toppen af sit træk med et muligt mål nær $ 39.100.

Bitcoin når endnu en heltidshøjde

BTC oprettede endnu en hausse lysestage den 6. januar og nåede den højeste daglige lukning nogensinde på $ 36.849. Den fortsatte sin opstigning den næste dag for at ramme et højdepunkt på $ 37.800.

På trods af at de er overkøbte, viser tekniske indikatorer endnu ingen svaghed.

Fremtidig bevægelse

Seks-timers diagrammet viser de første tegn på svaghed i form af en bearish afvigelse i både RSI og MACD. Imidlertid er afvigelsen kun synlig i tidsrammer på seks timer og derunder.

Desuden findes der et supportområde på $ 34.500, som BTC har valideret. Så længe det handler over dette område, forventes BTC at fortsætte med at bevæge sig opad.

BTC bølgetælling

Bølgetallet antyder, at BTC sandsynligvis nærmer sig toppen af sin opadgående bevægelse. Det er muligvis i underbølge 5 af en længerevarende bølge 5, som beskrevet i gårsdagens artikel.

Et sandsynligt mål for toppen af underbølge 5 (vist i orange nedenfor) ligger mellem $ 39.130- $ 39.170. Målet findes ved at projicere længden af underbølger 1-3 (sort fib) og en ekstern retracement på subbølge 4.

Et endnu nærmere kig på bevægelsen viser, at BTC sandsynligvis er i mindre underbølge 5 (vist i sort nedenfor) af underbølge 5.

Derfor vil et fald under den mindre underbølge 4 lav til $ 34,330 (rød linje) sandsynligvis betyde, at den opadgående bevægelse er forbi, og BTC korrigerer.

Konklusion

Mens Bitcoin forventes at fortsætte med at stige, kan $ 39.100-området muligvis fungere som toppen af den opadgående bevægelse.