Bitcoin pitää yrityksen yli 10 000 dollarin yläpuolella, mutta vahva palautus osoittautuu ärsyttäväksi

Bitcoin pitää yrityksen yli 10 000 dollarin yläpuolella, mutta vahva palautus osoittautuu ärsyttäväksi
Bitcoin pyrkii keräämään ylöspäin suuntautuvaa pitoa huolimatta toistuvasta puolustuksesta 10000 dollaria.

Ylin salausvaluutan myynti elokuun korkeimmalta 12 476 dollarilta näyttää pysähtyneen lähellä 10000 dollaria viimeisen seitsemän päivän aikana.
Karhun epäonnistuminen tärkeillä tasoilla, kuten 10000 dollaria, houkuttelee usein kaavioihin perustuvia ostajia ja voi johtaa merkittäviin hintapotkuihin.
Toistaiseksi Bitcoin Profit rebound on kuitenkin rajoitettu noin 10 500 dollariin.

Rekisteröitymällä saat sähköpostiviestejä CoinDesk-tuotteista ja hyväksyt ehdot ja tietosuojakäytännön.

Pohjimmiltaan bitcoin on loukussa kapealla alueella 10000 – 10 500 dollaria.
Alueen jakautuminen merkitsisi vetäytymisen jatkumista yli 12 400 dollarin yläosista ja tuottaisi syvempää myyntiä.

„Jos 10000 dollaria rikotaan, kryptovaluutta saattaa pudota 8 100 dollariin“, krypta-kauppias ja analyytikko Josh Olszewicz twiittasi aiemmin tällä viikolla.
Vaihtoehtoisesti 10 500 dollarin yläpuolella tapahtuva siirtyminen merkitsisi hintojen vetäytymisen loppumista ja laajemman nousutrendin jatkumista.
Ketjumittareiden jatkuvat parannukset suosivat nousutapausta.

„Vankat hashraatit lisäävät verkon turvallisuutta ja siirtäisivät bitcoinin hintatasoa ylöspäin“, Stackin analyytikot, kryptovaluutan seurantojen ja rahastojen toimittaja, sanoivat viikoittaisessa tutkimusviestissä.

Bitcoinin hasraatti nousi ennätyskorkeuteen yli 140 exahashes-sekunnissa aiemmin tällä viikolla tietolähteen Glassnode mukaan.

Lisäksi „wholecoiners“ -määrien tai osoitteiden lukumäärä, joilla on vähintään yksi BTC, on tällä viikolla saavuttanut ennätyksellisen korkean tason, 823 000.

Metriikka viittaa siihen, että viime viikon kaksinumeroinen hinnanlasku ei houkuttele sijoittajia ja odottaa kryptovaluutan jatkavan laajempaa nousutrendiä.