BTC: n pitäisi „pysyä kiinni“ turbulenttien osakemarkkinoiden markkinoista huolimatta

Digitaalinen omaisuus saavutti uuden kuukausimatalan matalan tason, 9 853 dollaria , tämän päivän alkuistunnoissa , ennen kuin se korjattiin korkeammalle. Tätä ilmiötä on tapahtunut useaan otteeseen viime viikolla, kun BTC on pudonnut alle $ 10k: n tärkeän tukitason rahallisesti ja onnistunut sitten palaamaan sen yläpuolelle.

Gemini-pörssin toimitusjohtaja Tyler Winklevoss viittasi tähän vahvuuden osoittamiseen äskettäisessä tweetissä väittäen, että BTC-hinta on muodostanut uuden perustason 10 000 dollarilla

Tämän merkittävän psykologisen tason alapuolelle laskemista tukee aina ostajien virta, mikä tarkoittaa, että ylin salaus on useimmiten välttänyt pitkäaikaisen oleskelun ylemmillä 9000 dollarin alueilla.

Mielenkiintoista on, että jatkuva lasku alle 11 000 dollariin on sattunut osakemarkkinoiden liukastumisesta, kun öljy ja muut hyödykkeet ovat korjautuneet matalammin viime viikonlopun jälkeen.

DTAP Capitan perustaja Dan Tapiero käsitteli ilmeistä korrelaatiota Bitcoin Revolution: n ja vanhojen markkinoiden välillä.

Hän ehdotti, että kulta- ja Bitcoin- kaltaisten turvasatamien tulisi pysyä nousevien osakkeiden keskellä ja purkaa vähittäiskaupan puhelupositioita S&P 500 -markkinoilla.

BTC-hinta on edelleen vaarassa laskea uudelleen

Huolimatta siitä, että kauppa kiihtyy tällä hetkellä yli 10 000 dollarin yli kauppaan 10 100 dollarin tukitason yläpuolella, kuninkaallinen salaus on edelleen vaarassa pudota edelleen.

BTC pysyy laskusuunnassa ja on edessään suuria esteitä lähellä $ 10,400 -tasoa. BTC / USD Pari on muuttumassa kättä $ 10141 aikana paina aikaan.

Härät ovat edelleen kovassa paineessa suojautua päivittäiseltä lähellä $ 10K -tukea . Tällainen skenaario johtaisi BTC: n nenäsukellukseen kohti $ 9,800 ja $ 9,600 lähitulevaisuudessa.

ETH-valaat ostavat uppoamista
ETH-hinta jatkoi kaupankäyntiä laskevalla vyöhykkeellä tänään aamuistunnoissa, kun se rikkoi alle 335 dollarin tukitason.

Toiseksi suurin salaus onnistui sitten löytämään tukea lähellä 310 dollaria ja aloitti ylösalaisin korjauksen, joka ajoi ETHUSD- parin korkeimmalle tasolle 350 dollaria lehdistön aikana.

Viimeaikaiset laskut ETH-hinnassa ovat saaneet monet pienkaupan toimijat purkamaan ETH-asemansa, ja valaat näyttävät hyödyntäneen tätä myyntiä ostamaan ETH-rahakkeita halvalla.

Ketjun analyytikko Ali Martinez osoitti alla olevaan kaavioon, joka osoittaa valaita, jotka ostavat ETH-positioita, kun altcoin oli kaupankäynnissä viikoittain matalimmillaan.

Santimentin ketjutietojen mukaan noin 68 uutta valaa, joilla on 1K – 10K ETH, on liittynyt verkkoon viime päivinä.

Valaiden kertyminen voi olla vastuussa tämän päivän ETH-hintojen noususta $ 340: n ja 345: n resistanssitasojen jälkeen.