EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD og BTC / USD 31. juli Liveindgangspunkter

Vores 31. juli gratis handelssignaler for EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD og BTC / USD inkluderer tekniske udsigter som følgende:

EUR / USD brød over 1,18 niveau på torsdag, hvilket er den højeste værdi for paret siden maj 2018. Fra det tekniske synspunkt forbliver EUR / USD over både 50 bevægende gennemsnit (rød linje) og 200 bevægende gennemsnit (mørkeblå linje ), som er et signal om den bullish trend. Jeg leder efter indkøbsordrer i øjeblikket.

Rul ned for at se signaldetaljerne med mine SL, TP og indgangsniveauer for EUR / USD

GBP / USD brød over 1,31 niveau på fredag. Fra det tekniske synspunkt forbliver GBP / USD over både 50 bevægende gennemsnit (rød linje) og 200 bevægende gennemsnit (mørkeblå linje), hvilket er et signal om den bullish tendens. Jeg leder efter købsordrer i øjeblikket. Rul ned for at se signaldetaljerne med mine Bitcoin Code, TP og indgangsniveauer for GBP / USD.

BRN / USD faldt til 41,70 niveau på torsdag, men gik hurtigt tilbage. Der er ingen tendens i øjeblikket. Jeg leder efter købsordrer over 45 niveau. Rul ned for at se signaldetaljerne med mine SL-, TP- og indgangsniveauer for BRN / USD.

BTC / USD brød over 11000 niveau mandag og steg til 11400 niveau på tirsdag. Parret forbliver under 50 bevægende gennemsnit (rød linje), men over 200 bevægende gennemsnit (mørkeblå linje), hvilket er et tegn på usikkerhed. Jeg leder efter købsordrer over niveauet 11400.

Rul ned for at se signaldetaljerne med mine SL-, TP- og indgangsniveauer for BRN / USD

Vi udgiver gratis tra ding signaler hver dag siden 2015. Abonner på vores RSS-feed og e-mail nyhedsbreve at være på forkant af markedet. Bemærk, at disse signaler er mine poster. Du bør altid overveje at gøre din forskning også. Handel med forex, råvarer og kryptokurser har et højt risikoniveau. Du bør aldrig investere noget mere, som du ville være villig til at risikere.

Du skal sørge for at tjekke, hvordan du bruger AtoZ Markets Forex signaler guide. Hvis du stadig har yderligere spørgsmål, følger jeg aktivt AtoZMarkets twitter. Jeg er altid her for at besvare spørgsmål relateret til vores Forex og Crypto signaler. Ret dine spørgsmål til mig på @AtoZ_Markets på Twitter.