Paul Tudor Jones sier at Bitcoins markedsverdi er undervurdert

Bitcoin har sett et sterkt møte de siste månedene om institusjonell interesse for kryptovalutaen.

Mynten handles for øyeblikket bare sky av all-time highs til $ 19,500. BTC forventes å bevege seg enda høyere ettersom adopsjonen fortsetter å svulme.
Paul Tudor Jones støttet nok en gang Bitcoin Up offentlig med et nylig Yahoo Finance-intervju.
Han sa at han mener BTCs markedsverdi er undervurdert, i forhold til andre aktivaklasser.

Bitcoin igjen støttet av Paul Tudor Jones

Bitcoin har sett et sterkt møte de siste månedene om institusjonell interesse for kryptovalutaen. Mynten handles for øyeblikket bare sky av all-time highs til $ 19,500. BTC forventes å bevege seg enda høyere ettersom adopsjonen fortsetter å svulme.

Paul Tudor Jones, en milliardær Wall Street-investor, kan akselerere adopsjonen igjen når han fortsetter å kaste vekten bak Bitcoin.

Den berømte investoren sa i mai at han tror Bitcoin vil være en ekstremt levedyktig investering i denne verden av makroøkonomisk inflasjon. Han la til at han tror at Bitcoin vil være den „raskeste hesten i løpet“ når det gjelder store aktivaklasser som aksjer, råvarer og obligasjoner.

Han doblet ned støtten til Bitcoin i et nylig intervju med Yahoo Finance, da han sa at myntenes markedsverdi er sterkt undervurdert når man vurderer makrotrender:

„Med en markedsverdi på 500 milliarder dollar er det feil markedsverdi i en verden med 90 billioner dollar i egenkapital, og hvem vet hvor mange billioner fiat valuta … det er feil pris for mulighetene den har“

Tudor Jones sa også i et nylig intervju at det å investere i Bitcoin er som å investere i Google eller Apple tidlig i deres levetid. Han sammenlignet videre det nåværende Bitcoin-rommet med teknologirommet på 1990- og begynnelsen av 2000-tallet.

Wall Street Support Abound

Tudor Jones ’positive kommentarer om Bitcoin kommer ettersom mange Wall Street-investorer har kastet seg bak kryptovalutaen.

Stanley Druckenmiller, en av Tudor Jones ‚likemenn og en annen milliardærfinansier, kommenterte CNBC for en rekke uker siden;

“Bitcoin kan være en aktivaklasse som har stor tiltrekningskraft som en verdi for både årtusener og de nye pengene på vestkysten, og som du vet, har de mye av det. Det har eksistert i 13 år, og med hver dag som går, tar den mer av stabiliseringen som et merke. “

Mange tror at Wall Street-interessen for Bitcoin vil føre mynten langt over dagens priser mot $ 100.000-regionen og utover.

Faktisk sa Raoul Pal fra Real Vision nylig at han tror at kryptovalutaen kan slå $ 500 000 de kommende årene alene på baksiden av denne institusjonelle støtten til den ledende kryptoen.